Блестящата коса, сияйната кожа и здравите нокти са на първо

...
Блестящата коса, сияйната кожа и здравите нокти са на първо
Коментари Харесай

Гъби и бадеми

Блестящата коса, сияйната кожа и здравите нокти са преди всичко в листата с цели за здраве и хубост на доста хора. Дотолкова, че пазарът е безусловно " залят " от безчет артикули, които претендират, че оказват помощ за постигането им. Но преди да похарчите цяло положение за хранителни добавки, балсами и кремове, е значимо да погледнете какво слагате в кошницата си с хранителни артикули.

Всъщност доста храни могат да обезпечат същия, в случай че не и по-добър резултат върху хубостта , без да се постанова да плащате главозамайваща цена. А бонусът е, че доста от тези храни са и вкусни!

Гъбите са отличен източник на биотин . Нещо повече - те са цялостни с витамин D , който може да способства за мощна и здрава коса. Проучванията сочат, че витаминът може даже да подтиква производството на нови космени фоликули , което води до по-плътни кичури и понижаване на косопада.

Богати на протеини, фибри и здравословни мазнини, бадемите са изключително мощен източник на биотин . Те съдържат и витамин Е , който потвърдено способства за здравия скалп.

Повечето хора знаят, че пиенето на доста вода е жизненоважно за хидратирана и здрава кожа, само че е допустимо и да " ядем " вода. Сочната любеница и хрупкавите краставици съдържат над 90% вода и ще ви оказват помощ да хидратирате чудесно кожата си.

Лененото семе е добър метод за вегетарианците и веганите да си набират повече незаменими мастни киселини. Тези здравословни мазнини овлажняват нокътното легло, като оказват помощ да се понижи чупливостта. То е богато и на витамин Е, който може да помогне за стимулиране на растежа на косата.

Боровинките са вкусни дребни енергийни източници оказват помощ в битката с оксидативния стрес, обвързван с косопада и нездравия загар на кожата. Силни източници на витамин В и антиоксиданти, боровинките могат да ви оказват помощ да отгледате мощни и лъскави къдрици.

Многократно изтъкваните изгоди от пиенето на алено вино значително се дължат на съществуването на ресвератрол - мощен антиоксидант, който се съдържа в аленото грозде. Смята се, че той защищава от нездравословните за кожата свободни радикали, като забавя процеса на стареене на кожата.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР