Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони е щастлив, че може да

...
Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони е щастлив, че може да
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес е скъпоценен за Аржентина, радва се Скалони

Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони е благополучен, че може да разчита на Лаутаро Мартинес. Нападателят на Интер е гласен за титуляр на започващото през днешния ден Световно състезание в Катар.

“Лаутаро имаше и продължава да има фундаментална роля за тима. Той е скъпоценно за нас момче ”, съобщи наставникът пред “Гадзета дело спорт ”.

Мартинес има 21 попадения в 40 срещи за “албиселесте ” до момента.

“Той ни е давал толкоз доста както в чисто футболен аспект с попаденията си, по този начин и просто като човек. Знаехме, че той ще е нашият централен нападател. Още първоначално Серхио Агуеро му помагаше доста ”, добави Скалони.

“В Интер Лаутаро се оправя доста добре. Длъжници сме му, тъй като той напълно се е раздавал в името на Аржентина. Идвал е даже когато не е бил в най-хубавото си физическо положение. Просто искаше да участва, да бъде измежду нас. Мартинес е образец за всички ”, радва се селекционерът.

Скалони похвали и друго от остриетата си - Пауло Дибала. “Да премине в Рома беше доста мъдро решение от негова страна. В Рим той попадна на ментор (Жозе Моуриньо - б.р.), който умее да извлича най-хубавото от него ”, благополучен в треньорът.

Аржентина започва на Мондиала във вторник по обяд (12:00 часа) против Саудитска Арабия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР