Сегашният албански премиер Еди Рама ще бъде свален от власт

...
Сегашният албански премиер Еди Рама ще бъде свален от власт
Коментари Харесай

Опозицията в Албания заговори за бунт срещу Еди Рама

Сегашният албански министър председател Еди Рама ще бъде свален от власт преди локалните избори през 2019 година. Това сподели някогашният албански президент Сали Бериша пред локална телевизия, съобщи БГНЕС.
" Демократическата партия /ДП/ и опозицията се готвят за митинги. Те ще бъдат всеобщи. Директива за птиците няма да бойкотира изборите и ще смъкна от власт Еди Рама преди тях ", сподели още Бериша и акцентира: " Тази власт може да бъде свалена единствено от националния протест ".
Заместник-председателят на Социалистическото придвижване за интеграция Петрит Васили също призна, че неговата групировка се приготвя за митинги. " Опозицията не слага под въпрос присъединяване си в изборите. Ние обаче имаме едно изрично изискване - изборите да бъдат проведени без Еди Рама като министър председател на страната ", сподели още Петрит Васили и добави: " Целта на митингите ще бъде свалянето от власт на Еди Рама и провеждането на вота с различен министър председател ".
" Албанската съпротива се приготвя за изборите, само че Еди Рама не би трябвало да бъде министър председател по време на вота ", сподели от своя страна и водачът на Директива за птиците Люлзим Баша.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР