Дуото на Тотнъм Джеймс Мадисън и Деян Кулушевски настояват, че

...
Дуото на Тотнъм Джеймс Мадисън и Деян Кулушевски настояват, че
Коментари Харесай

Звездите на Тотнъм ясно изразиха чувствата си, че помагат на Арсенал в битката за титлата - „Разбира се, че ще го направим“

Дуото на Тотнъм Джеймс Мадисън и Деян Кулушевски упорстват, че няма да мислят да саботират купата на Арсенал във Висшата лига, когато Спърс се изправят против Манчестър Сити.

Въпреки че очакванията им за класиране в Шампионската лига може да бъдат попарени в понеделник вечерта, когато четвъртият Астън Вила е хазаин на Ливърпул, тимът на Анж Постекоглу към момента има късмет. Това би означавало отбягване на загуба против Сити във вторник, което би сложило горчивия противник на Тотнъм, Арсенал, на водещото място в последния ден от сезона във Висшата лига.

Настоящият първенец Сити сега изостава с една точка Арсенал, който може да се похвали с превъзходна голова разлика, само че е изиграл мач повече. Победа в северен Лондон би предиздвикала Пеп Гуардиола и неговия тим да излязат на две точки пред Артилеристите във финалния ден, само че всичко друго от победа над Спърс значи, че Арсенал ще бъде на първа позиция.

Като резултат, част от последователите на Тотнъм се надяват собс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР