Излязоха наяве нови подробности от шокиращото събитие в Шкодра и

...
Излязоха наяве нови подробности от шокиращото събитие в Шкодра и
Коментари Харесай

Малко преди да скочат в реката: Появиха се видеозаписи на майката с трите деца

Излязоха нескрито нови детайлности от шокиращото събитие в Шкодра и решението на Алма Арази да скочи в реката дружно с 3-те си малолетни деца на 9, 6 и 3 години.

Журналистът Ералд Харлицай разкри, че към този момент е прегледан телефонът на Ердгюс Арази, брачен партньор на Алма и татко на децата. Мъжът е задържан за тласкане към самоубийство, физически и душевен тормоз и домашно принуждение.

В телефона му са открити диалози със застрашителен звук, адресирани от Ердгюс против Алма. Бащата е имал извънбрачна връзка с 18-годишна госпожица, за която е разказал на децата си, съобщи локалният Телеграфи.

Подозренията, че е имал любовна спекулация се удостоверяват и от инспекцията на телефона, защото там са открити чатове, видеозаписи и фотоси с новата му другарка, от които излиза наяве, че Ердгюс е имал двойнствен живот.

 „ Наскоро Ердгюс показа новата си другарка на децата и даже имаше фотоси на телефона си с 3-годишния му наследник или малко момиченце “, споделя журналистът, който след фамилната покруса, хвърлила цяла Алабния в смут.

Междувременно медиите в Албания разгласиха фрагменти от охранителни камери, които демонстрират починалата Алма и трите малолетни деца, преди да се удавят в река Буна. Минути преди нещастието, четиримата излизат от кафене, в което са имали среща със снахата на дамата.



Майката се насочва към моста със злокобно успокоение, като преди този момент се сбогува със снаха си, хваща за ръката дребното момче и едното момиче, а третото дете потегля след тях.

Във второ видео, уловило четиримата към 20 минути след 20 часа Алма се появява на тротоара с децата си по пътя, водещ към  " Църквата на Дева Мария " в Шкодер.

Смята се, че това е моментът, в който дамата вижда брачна половинка си в колата с новата му другарка. Точно когато минава през моста Буна, Алма Арази сграбчва трите си деца и ги хвърля в реката, а по-късно скача и самата тя.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР