Софийският градски съд остави в ареста Красимира Трифонова, обвинена за

...
Софийският градски съд остави в ареста Красимира Трифонова, обвинена за
Коментари Харесай

Красимира Трифонова, тъщата на убития Пейо Пеев, остава в ареста

Софийският градски съд остави в ареста Красимира Трифонова, упрекната за убийството на Пейо Пеев, станало през януари.

Разследването откри, че мъжът е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за гибелта е удушаване, показват проверяващите. Автомобилът с натрупа на убития бе открит леко опожарен в гориста околност, в региона на Витоша, по пътя за хижа „ Алеко “.

В началото на правосъдното съвещание юристът на Трифонова съобщи, че тя е в неприятно здравословно положение. Затова изиска да ѝ бъде направена нова здравна експертиза, осведоми Българска телеграфна агенция.

Пак съгласно юриста, в границите на ареста, Трифонова е станала жертва на душевен тормоз.

Прокуратурът по делото Виолета Желева съобщи, че няма причина да се прави нова епикриза, защото Трифонова скоро е била под лекарско наблюдаване.

Трифонова сподели през сълзи, че не е взела участие в убийството и е почтена.

В деня на убийството разхождах кучето си. С мен беше съседка. 30 часа бяха арестувана без юрист. Слушах крясъците на щерка ми. Заплашваха ме, че тя ще бъде убита. 
Четири месеца съм в ареста и с мен не се организират никакви дейности. Страдам от епилепсия, астма и сърдечно-съдово заболяване, сподели Трифонова.

Прокуратурата съобщи, че има задоволително доказателства за това, че Трифонова е взела участие в убийството на Пейо Пеев.
Разследвснето върви доста интензивно. Назначена е още една експертиза. 

Съдът се стимулира, че има данни, съгласно които може да се направи съмнение, че Трифонова е направила това, за което е упрекната. Освен това, може да се счита, че в случай че е на независимост, тя може да извърши закононарушение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР