Представители на Европейската комисия ще заседават Бургас, за да обсъдят

...
</TD
>Представители на Европейската комисия ще заседават Бургас, за да обсъдят
Коментари Харесай

Представители на Европейската комисия заседават в Бургас

Представители на Европейската комисия ще заседават Бургас, с цел да обсъдят сполучливо осъществените планове, финансирани с европейски средства по Оперативна стратегия " Транспорт “ 2014 - 2020. Те ще посетят по значимите обекти, като обиколката им ще бъде направена с електрически рейс.

След това, в 19:15 часа, представителите на Европейската комисия ще засадят дърво на площад " Тройката “. Тогава ще бъдат презентирани тематиките за екологично чист превоз, грижата за природата и развиването на града с общи планове.

Малко по-късно на площад " Тройката “ ще стартира празничен концерт, с който ще бъдат маркирани достиженията по Оперативна стратегия " Транспорт “. Кулминацията в него ще е ефектно шоу с дронове, на което ще станат очевидци всички присъстващи на празника. На сцената на пл. " Тройката “ за положителното въодушевление на бургазлии и гостите на морския град от 19:30 часа ще пеят детски хор " Милка Стоева “, поп певицата Вал и музикалната група " Камино бенд “. Водещ на концерта ще е Драгомир Симеонов.

Транспортът е значим бранш на стопанската система във всяка една страна. Той подсигурява свободното придвижване на хора и артикули. Развитието и вложенията в региона на транспортната инфраструктура са от огромно значение за всички жители и представители на бизнеса, споделят уредниците на събитието.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР