Серия от видеоклипове, показващи как групи заселници и десни активисти

...
Серия от видеоклипове, показващи как групи заселници и десни активисти
Коментари Харесай

Израелски заселници блокираха камиони с помощи за Газа


Серия от видеоклипове, показващи по какъв начин групи заселници и десни деятели блокират камиони с помощи, пътуващи от Хеброн към Газа, бяха публикувани в обществените мрежи.

Камионите се намират на пропускателния пункт Таркумия на Западния бряг.

На фрагментите се вижда по какъв начин заселници разтоварват транспортни средства и пренасочват кашони с по този начин нужната храна към Газа, където в множеството региони военната атака на Израел е провокирала апетит.

Миналата седмица израелски стачкуващи блокираха път покрай пустинния град Мицпе Рамон, с цел да стачкуват против доставката на камиони с помощи в Ивицата.

Протестиращите, които настояват, че помощите оказват помощ на Хамас и желаят да блокират прекосяването им, до момента в който не бъдат освободени всички израелски заложници, образуваха протестна седяща позиция, като разпръснаха камъни по пътя, с цел да попречат на колите да преминат.

През март предходната година Международният съд подреди на Израел да позволи безпрепятствения достъп на хранителни помощи до Газа, където елементи от популацията са изправени пред неминуем апетит.

Това беше сериозен юридически отпор на изказванието на Израел, че не блокира доставките на помощи.

Израелската блокада на Газа е довела до това, което чиновниците на филантропичните организации назовават " съзнателно породен апетит ". Територията е изправена пред опасността от всеобща гибел от апетит. Стотици деца към този момент са починали.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР