Крал Чарлз разкри, че е загубил усещането си за вкус,

...
Крал Чарлз разкри, че е загубил усещането си за вкус,
Коментари Харесай

Крал Чарлз разкрива, че е загубил усещането си за вкус по време на лечение на рак в здравна актуализация

Крал Чарлз разкри, че е изгубил чувството си за усет, до момента в който е бил подложен на лекуване от рак по време на кралско посещаване при принц Уилям през днешния ден.

Той показа коментара, до момента в който разговаряше с ветерана от английската войска Арън Мейпълбек, който мина през девет седмици интензивна химиотерапия предходната година за рак на тестисите. Г-н Мапълбек загатна, че е изгубил възприятието си за усет и кралят означи, че това се е случило и на него.

Кралят беше с Уилям в Центъра за армейска авиация в Мидъл Уолъп, Хемпшир, където принц Уилям би трябвало да бъде става главнокомандващ на армейския въздушен корпус. Кралските татко и наследник бяха видени да се прегръщат и всички бяха усмихнати за символичното предаване.

Крал Чарлз сподели, че Уилям е " в действителност доста добър водач " и споделя, че е бил " доста горделив да взе участие " в Army Air Corp " през ​​цялото това време ".

Кралят описа по какъв начин е бил „ пъстър с горест “, до момента в който публично предава длъжността главнокомандващ на армейския въздушен корпус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР