Защо все така се случва на това момиче, което не

...
Защо все така се случва на това момиче, което не
Коментари Харесай

Пореден любовен удар: Годеникът на Елена от "Ергенът" 2 я заряза пред олтара!

Защо все по този начин се случва на това момиче, което не желае нищо друго, с изключение на същинска обич?! Това се питат почитателите на Елена Сергова, откакто тя разгласи, че се е разделила с половинката си. И то не просто половинка, а избраник, за който е била на крачка да се омъжи.

Помним, че Елена от " Ергенът " 2 остана до самия край, влюбена в Евгени Генчев и одобри доста тежко избора му. Пианистът избра Валерия Георгиева пред нея, с което разруши сърцето й.

И таман щастието на Елена се усмихна след формата, откривайки любовта в очите на новия си другар, не щеш ли отново удари греда. Припомняме, че въпросният беше сравняван с Антонио Бандерас, въпреки че въобще не е подобен красавец, само че Сергова си го обичаше. Премести се да живее с него в Брюксел и в този момент показа, че са готвили женитба.

Нещо повече - булчинската рокля била определена. " Видях я и я познах. Казах си, че това е моята рокля. Е, след това се оказа, че не е била тя... ", написа в своя си жанр Елена в нета и призна, че си търси нова квартира, в която да живее сама.

Тя не разкри детайлности за повода за раздялата, само че близки до нея разкриха, че приятелят й се е " изплашил " и че е решил, че не е подготвен да й бъде правилен до живот. Сиреч - живее му се на индивидът и се оглежда за многообразие... В подобен случай по-добре за нея и нека открие подобаващия.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Евгени Генчев Елена Сергова Елена от Ергенът Ергенът Валерия Георгиева Любов Антонио Бандерас
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР