Съществуват доста теории за влиянието на Луната върху човека и

...
Съществуват доста теории за влиянието на Луната върху човека и
Коментари Харесай

Само за денонощие ще свалите 3 килограма с лунната диета! Ето кога да я правим през 2018-а (ПЪЛЕН КАЛЕНДАР)

Съществуват много теории за въздействието на Луната върху индивида и неговия организъм. В основата на множеството от тях е изказванието, че въздействието е най-силно върху ритъма на съня. Също по този начин обаче съществува и разбиране, че Луната може да влияе и върху това по какъв начин да направляваме тежестта си. Точно върху това схващане е създадена и известната лунна диета. Тя е доста известна, тъй като дава извънредно положителни резултати освен за контролиране на тежестта, само че и за здравословното положение. Повечето хора, които са я практикували, настояват, че изгубените килограми не се връщат. Лунната диета съставлява режим от еднодневно недояждане. Тоест в интервала, в който Луната навлиза в избран интервал би трябвало да се одобряват единствено течности. Луната минава през 4 етапи: новолуние (когато не може да се види в небето), първа четвърт (около 6 дни след младата луна), пълнолуние (когато е като цялостен кръг) и последна четвърт. Лунната диета се прави в първите 24 часа от която и да е нова фаза. Тоест диетата стартира в часа, в който Луната навлиза в нова фаза, и приключва в същия час на идващия ден.
 Само за денонощие ще свалите 3 кг с лунната диета! Ето по кое време да я вършим през 2018-а (ПЪЛЕН КАЛЕНДАР)

Често се практикува придържане към диетата 2 пъти месечно – когато Луната навлиза в цялостна фаза и когато Луната е млада

Но вие можете да си изберете да я вършиме единствено един път месечно. Ако решите за един ден на месец, целесъобразно е това да бъде на млада луна. Някои хора практикуват тази диета по време на четирите етапи на Луната, т.е. четири пъти месечно по 24 часа, с цел да не си върнат изгубените килограми. Ако нямате съществени здравословни проблеми, тогава тази диета не може да ви навреди. Въпреки това се предлага консултация с доктор. По време на диетата се предлага да изпиете 2-4 литра течности, а най-добре е това да бъде вода. Допустимо е и потреблението на чай без захар. Когато почувствате апетит, направете си домакински сок от плодове или зеленчуци, без в допълнение да подправяте. Натуралните сокове са неразрешени, защото съдържат захар и консерванти. По време на 24-часовия пост може да загубите от 1 до 3 кг. На календара са показани етапите на Луната по часове (в българско време) и дати за лунната диета.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР