БАНКОК (АП) — Доклади, че войници от военното правителство на

...
БАНКОК (АП) — Доклади, че войници от военното правителство на
Коментари Харесай

Доклади за армейски убийства на селяни в Мианмар, подкрепени със снимки и мъчителен разказ на оцелял

БАНКОК (АП) — Доклади, че бойци от военното държавно управление на Мианмар предходната седмица са направили кръвопролитие на повече от 30 цивилни в село в централен Мианмар бяха подкрепени в понеделник в изявленията с локален админ и човек, който твърди, че е оживял при убийствата.

Кръвопролитието в събота сутринта в село Let Htoke Taw в град Myinmu в региона Sagaing, обявено от самостоятелни медии, е последното от трите всеобщи убийства през последните няколко дни в бруталната революция в Мианмар.

Асошиейтед прес не можа без значение да ревизира детайлности за случилото се и военното държавно управление не отговори незабавно на изпратено по имейл искане за коментар. Той отхвърли предходни обвинявания за офанзиви против цивилни и в някои случаи хвърли виновността върху силите на съпротивата.

Мианмар е заседнал в принуждение след завладяването на властта от военните през февруари 2021 година от определеното държавно управление на Аун Сан Су Чи провокира мирни митинги в цялата страна, които силите за сигурност потуших...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР