Събирачите на отпадъци разкриха шокиращото състояние, в което е бил

...
Събирачите на отпадъци разкриха шокиращото състояние, в което е бил
Коментари Харесай

Изображения показват състоянието на популярния плаж в Обединеното кралство, след като егоистични туристи оставят боклуци и използвани пелени след себе си

Събирачите на боклуци разкриха шокиращото положение, в което е бил оставен известният плаж, откакто огромен брой хора са излезли от домовете си, с цел да се насладят на най-горещия уикенд на годината.

Пясъкът в Уеймът, Дорсет, беше посипан с кутии, стъклени и пластмасови бутилки, нежелани плажни играчки и употребявани пелени, оставени от егоистични туристи. Доброволецът събирач на отпадък Дейв Тейлър сподели, че плажът със Син байрак е бил оставен в едно от най-лошите положения, които в миналото е виждал, което значи, че е трябвало да прекара два часа, с цел да изпълни шест чувала за отпадък, цялостни с отпадък.

Морските боклуци на Уеймът и Портланд Проектът беше събран върху изхвърлени кутии, 105 пластмасови бутилки, чувал, цялостен с пластмасови играчки за плаж, три надуваеми детски играчки и торба с общи боклуци. Г-н Тейлър, един от създателите на групата, сподели: „ Отне ми два часа, с цел да събера всичко, беше много неприятно.

„ Имаше неща на всички места, в това число купища кутии и бутилки....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР