Със сигурност всеки фен на кеча си има списък с

...
Със сигурност всеки фен на кеча си има списък с
Коментари Харесай

Притеснителното здравословно състояние на Хълк Хоган

Със сигурност всеки почитател на кеча си има лист с кечисти, които съгласно него са най-велики. Напълно уверени сме и в едно нещо - че в огромна част от тях участва и Хълк Хоган. В кеча Хоган може и да остави трайна диря с достиженията си, само че в персонален проект нещата не вървят кой знае какъв брой безпрепятствено за Тери Болеа, както е същинското му име.
 Хълк Хоган, доказаната вест за развода на кечиста и новата му връзка
Хълк Хоган удостовери и развода, и новата си връзка

Кечистът не си губи времето

Приятел на кеч суперзвездата Хълк Хоган в този момент споделя, че той е изгубил чувство в долната част на тялото си след интервенция на гърба и е трябвало да употребява бастун, с цел да върви. 69-годишният Хогън претърпява незнайна процедура, при която са отстранени някои от нервите на гърба му.

Допълнителни детайлности за интервенцията не са споделени и не е ясно дали увреждането на краката на Хоган е непрекъснато или краткотрайно. Той показа своя фотография на събитие в понеделник вечерта, на която наподобява, че стои без непозната помощ, което допуска, че се възвръща.

Легендата на WWE Кърт Енгъл разкрива за заболяването на своя дълготраен другар в своя подкаст преди броени дни. Той раказва, че Хоган не може да усети нищо от кръста надолу, само че че в този момент върви с бастун, което допуска, че може би има вяра за възстановяване на положението му. Новината идва, до момента в който светът на WWE се приготвя за WrestleMania, най-голямото събитие за годината, където доста емблематични фигури в кеча - като Хогън и Енгъл, постоянно се появяват.

" Той имаше прекратени нерви от долната част на тялото си, по тази причина не можеше да усети нищо от кръста надолу. Така че той би трябвало да употребява бастуна си, с цел да се разхожда. Мислех, че употребява бастуна, тъй като има болки в гърба. Не го боли, просто не усеща нищо. Това е много съществено, дребосъче ", споделя Енгъл. Хълк Хоган не е приказвал обществено по въпроса и няма изясненост дали интервенцията е била сполучлива и по какъв начин се чувсва сега.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР