Сватбено настроение завладя Кухнята на Ада в епизода на най-горещото

...
Сватбено настроение завладя Кухнята на Ада в епизода на най-горещото
Коментари Харесай

Шеф Ангелов организира троен годеж

Сватбено въодушевление завладя Кухнята на Ада в епизода на най-горещото кулинарно риалити довечера. Финалистите в шестия сезон изненадващо предложиха брак на своите половинки и получиха заветното “Да ” от тях. Майсторът на месото от тима на Златните Гатьо пък чу звучното “Не ” за своето пържено пиле, което попари упоритостите му да завоюва звездната победа този сезон.

Денят за финалистите в най-горещото кулинарно риалити стартира извънредно прочувствено. Те получиха писма от своите майки, в които бяха изразени поддръжка и обич, примесени с огромна доза кураж преди най-трудните борби в надпреварата. Изненадите за Станислав, Димитър и Чоткин не стопираха дотук. Дамите на техните сърца Нели, Симона и Камелия пристигнаха в Кухнята на Ада, с цел да готвят и да се борят дружно с тях. След извънредно оспорвано състезание, обичаната двойка на феновете - Димитър и Симона, завоюва специфичната премия на началник Виктор Ангелов - сантиментална вечеря за двама

Шокиращите събития за протежетата на началник Ангелов и техните половинки обаче занапред започваха. Те получиха късмет да предложат брак на своите обичани със особено подбрани диамантени пръстени . След три отговора “Да ”, ресторант номер едно на България бе огласен от радостни възгласи и поздравления за бъдещите младоженци.

Кулинарните надпревари за тримата финалисти продължиха и в идващото предизвикателство. Те станаха рисково близки с последните трима от тима на Златните - Пеньо Гатевски - Гатьо, Бони и Александра Гърдева. Всяка една от звездите трябваше да се възползва от знанията и уменията на по-опитните си помощници, с цел да подготви свое авторско ядене, с което да впечатли началник Ангелов. Всички се показаха впечатляващо, само че първото място сграбчи тандемът на Димитър и Бони, което класира фолк дивата непосредствено за огромния звезден край на следващия ден вечер.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР