Дейвид и Виктория Бекъм са от холивудските двойки, които няма

...
Дейвид и Виктория Бекъм са от холивудските двойки, които няма
Коментари Харесай

Дейвид и Виктория Бекъм дори сами не знаят как са заедно вече 27 години

Дейвид и Виктория Бекъм са от холивудските двойки, които няма по какъв начин да не дадем за образец, когато приказваме за дълга и сполучлива връзка. Двамата са брачен партньор и брачна половинка от 27 години и наподобяват все по този начин влюбени, както първоначално, само че към този момент са доста по-уверени както в себе си, по този начин и в колегата си, а това им дава спомагателна сигурност за бъдещето.
 Защо Никола Пелц пропусна рождения ден на Виктория Бекъм
Защо Никола Пелц пропусна рождения ден на Виктория Бекъм

Добро опрощение или неприятни връзки са повода

Въпреки че двамата обичат да споделят моменти от всекидневието си  в обществените мрежи, за тези съвсем три десетилетия, в които са дружно, има и доста мигове и страсти, които са останали скрити от обществеността. Именно за тях открехнаха завесата с документалната поредност за Netflix Beckham. В нея ги видяхме естествени непринудени, за моменти хапливи, само че и все по този начин обичащи се.

А откакто е изгледал епизодите, Дейвид Бекъм не скри, че в главата му е изникнал въпроса по какъв начин с Виктория са съумели да запазят брака си толкова дълго и да продължат да са дружно след всички възходи и падения, което са претърпели.
 Снимка 650085

Съпругата му също се е запитала същото, само че двамата така и не са стигнали до съответен отговор. А и по-голям е не методът, а резултатът - че имат " ужасно семейство, страховит бизнес " и са същински щастливи.

Футболистът признава още в подкаста SmartLess, че е бил много прочувствен, когато е гледал в профил тяхната любовна история. И все пак, през което са минали, той е на първо място признателен, че с Виктория са още дружно и постоянно могат да разчитат един на различен, макар че целите и отговорностите им са се трансформирали радикално, откогато са станали родители, цитират го от Mirror.
 Виктория и Дейвид Бекъм първоначално - с какво певицата печели сърцето на футболиста
Моментът, в който Дейвид Бекъм схваща, че Виктория е дамата на живота му

И какво цени най-вече в нея футболистът

Няма спор, че и с тази задача се оправят повече от добре, освен това четири пъти. Децата им към този момент са пораснали, а съпрузите имат повече време да се любуват един на различен. Съвсем скоро, през юли, ще отпразнуват своята сребърна женитба. И сигурно на двамата им предстоят още доста щастливи моменти, които да изживеят дружно. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР