Със сигурност младото поколение във фолка може само да завижда

...
Със сигурност младото поколение във фолка може само да завижда
Коментари Харесай

Нелина се показа по бански от Тайланд

Със сигурност младото потомство във фолка може единствено да завижда на колежката си Нелина, която сподели тяло за знамение и приказ на следващата си екзотична почивка в Тайланд. 

Изпълнителката на един от най-големите шлагери в попфолка, а именно  " Бял мерцедес ", съкруши почитателите си с поредност от снимки по бански и сподели част от хубостите на азиатската страна. 

Нелина сподели топ форма, която несъмнено е за завиждане и по всичко проличава, че не се е отпуснала около празниците с нездравословни храни. Но по тази причина в този момент умерено може да покаже фотоси по бански - нещо, което множеството й колежки не смеят да създадат, в случай че не минат фотосите през фотошоп. 

Снимките на Нелина се радват на огромен интерес и несъмнено всички разясняват съвършената й осанка. А почитателите й се радват, че всяка година избира екзотична страна за отмора и ги прави съпричастни и тях с фрагментите, които помества на стената си във Facebook. 

 undefined

В момента в Тайланд е и друга фолк звезда. Преслава и фамилията й също избраха да прекарат януари на топло в другоземен Тайланд, където в действителност певицата и нейния обичан са заченали дребната си дъщеричка Паола. Тази година са я взели с тях, с цел да й покажат хубостта на мястото, на което са я създали с доста обич.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР