Само няколко дни след премиерата на евтиния смартфон Wildfire E3

...
Само няколко дни след премиерата на евтиния смартфон Wildfire E3
Коментари Харесай

Представен е бюджетният смартфон HTC Wildfire E2 Play с пет камери

Само няколко дни след премиерата на евтиния смарт телефон Wildfire E3 Lite, HTC показа още един бюджетен модел – Wildfire E2 Play. Съдейки по скоростта, с която производителят стартира да пуска на пазара нови артикули от начално равнище, е допустимо да приказваме за тактика за агресия в бюджетния сегмент.

Като цяло смарт телефонът Wildfire E2 Play е леко усъвършенствана версия на Wildfire E3 Lite, показан предходната седмица. Известно е, че Wildfire E2 Play е получил огромен 6,82-инчов IPS LCD-дисплей с HD + резолюция, периодичност на освежаване на екрана от 60 Hz и бляскавост от 450 cd/m2.

Основният фактор за продажба на модела евентуално ще бъде съществуването на четворна камера с 48+5+2+2-мегапикселови датчици. Предната камера е получила 8-мегапикселов модул. Въпреки че системата е основана на осемядрения 1,6 GHz чипсет Spreadtrum T606, смарт телефонът е получил и 8 GB RAM и 128 GB ROM, разширяема с карта памет.

Скенерът за пръстови отпечатъци е вграден в задния панел и се поддържа лицево различаване. Батерията е с потенциал от 4600 mAh и е задоволителна за възпроизвеждане на до 11 часа видео или до 19 часа аудио, както и до 10 часа сърфиране в интернет посредством Wi-Fi.

Апаратът ще поддържа операционната система Android 12 и ще разреши потреблението на две SIM карти, 3,5 мм жак за слушалки, порт USB Type-C, Bluetooth 5.0 и поддръжка на GPS, както и GLONASS.

Смартфоните се оферират в наследник и черен цвят. Цената и началният час на продажбите ще бъдат оповестени в допълнение.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР