Както знаете Джим Райън вече не е шеф на PlayStation.

...
Както знаете Джим Райън вече не е шеф на PlayStation.
Коментари Харесай

Стана ясно кой заменя Джим Райън начело на PlayStation

Както знаете Джим Райън към този момент не е началник на PlayStation. Намерението си да напусне той разгласи още в края на предходната година, като от април краткотрайно изпълняващ длъжността е Хироки Тотоки. Вече има изясненост по отношение на това кой ще го размени за непрекъснато. И по-точно кои ще го заменят тъй като на негово място ще дойдат не един, а двама индивида, предава Game Developer.

Херман Хулст, началник на PlayStation Studios е назначен за изпълнителен шеф на Studio Business Group звеното към SIE. Той ще дава отговор за развиването издаването и бизнес интервенциите, свързани със наличието, идващо от вътрешните студиа на SIE. Той ще дели управлението си на PlayStation с Хидеаки Нишино, който към този момент дава отговор за Platform Business Group групата. Нишино ще управлява технологията, продуктите, услугите и платформеното прекарване. В същото време, той ще управлява връзките и интервенциите на PlayStation, свързани с външни студиа.

„ Развълнуван съм да управлявам Studio Business Group звеното и да продължа с надграждането на триумфа ни с PlayStation 5. Гейм промишлеността е една от най-големите развлекателни промишлености в света. Тя се уповава на брака сред наличието и технологията и аз чакам с неспокойствие да продължа да движа напред границите на играта и заниманието “, разяснява след анонса за назначението си Хулст.

Хулст и Нишино ще рапортуват непосредствено на ръководителя на SIE Хироки Тотоки. До момента той изпълняваше ролята на краткотрайно изпълняващ шеф на PlayStation. Освен това, той е президент, основен финансов и действен управител на Sony Group Corporation.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР