Криминално проявен непълнолетен младеж, извършил дързък грабеж, при който е

...
Криминално проявен непълнолетен младеж, извършил дързък грабеж, при който е
Коментари Харесай

Дързък грабеж в Пазарджик: Пенсионер е в болница, а непълнолетен – в ареста

Криминално проявен малолетен юноша , направил дръзновен обир , при който е потърпевш възрастен мъж , е бил открит и арестуван вследствие на бързата реакция на служители на реда от РУ-Пазарджик.

Около 19:15 часа нощес е бил получен сигнал за атакуван възрастен мъж на кръстовище в покрайнините на регионалния град. По първични данни чужд съборил на земята 76-годишен пазарджиклия и отмъкнал чантата му . В нея пенсионерът имал единствено персонални и медицински документи, както и очила.

В резултат на това възрастният мъж е с породена фрактура на крайници . Той е бил превозен и настанен за лекуване в МБАЛ-Пазарджи к.

За разплитане на случая неотложно бил образуван екип от чиновници на бранш „ Криминална полиция “ и дежурни автопатрули обслужващи региона на града. Периметърът към осъщественото закононарушение бил блокиран. Не след дълго вследствие на подхванатите издирвателни дейности е хванат 16-годишен юноша от пазарджишкото село Юнаците . Той е с престъпни прояви, прочут е на полицията, а у него са открити откраднатите движимости и документи.

Извършителят е арестуван в ареста на РУ-Пазарджик, а работата с него не престават проверяващ служител на реда, криминалисти и контрольор „ Детска педагогическа стая “. Образувано е досъдебно произвеждане под надзора на прокуратурата.

Зрелищна злополука с валяк във Вършец: Работник е потърпевш

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР