Британците са готови за друга мини гореща вълна“ с три

...
Британците са готови за друга мини гореща вълна“ с три
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Нови карти разкриват точно кога 72-часовата „мини гореща вълна“ ще удари Великобритания

Британците са подготвени за друга „ мини гореща вълна “ с три дни температури в средата на 20Cs по-късно този месец, съгласно метеорологични диаграми.

Тази седмица продължава както стартира със слънчево греене и дъждове, като температурите в страната доближават ниските 20Cs, а през днешния ден може да има върхове от 25C. И прогнозата за края на идната седмица и през този уикенд още веднъж наподобява обещаваща за феновете на слънцето с вероятен 72-часов интервал на по-високи температури.

На 26 май Лондон, югоизток и южното крайбрежие можеше да види по какъв начин живакът се повишава до изгарящите 24C. Докато други региони ще бъдат удобно над 20C. Топлото време би трябвало да стартира на 24 май с температури от 21C в северозападната част на Англия и югоизточната част.

Следващият ден също би трябвало да бъде много парещ, като сходни температури ще бъдат открити в цялата страна, в това число в северозападната част на Шотландия, където, съгласно Netweather, също ще има високи температури над 20C.

И неде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР