Уелсците направиха мил жест“ на първия кралски годеж след решението

...
Уелсците направиха мил жест“ на първия кралски годеж след решението
Коментари Харесай

Внимателният жест на Кейт Мидълтън, за да „помогне за намаляване на напрежението“ между Меган Маркъл и кралицата

Уелсците направиха „ благ жест “ на първия кралски годеж след решението на Хари и Меган да се отдръпват от кралските отговорности – само че това не съумяха да обединят Fab Four.

Двата лагера към този момент са по-далечни от всеки път и не се срещнаха по време на визитата на Хари в Лондон предходната седмица за специфичната гала на Invictus Games. Но това не значи, че не са се пробвали да обединят силите си.

Веднъж, на Службата за деня на Британската общественост през 2020 година, съгласно известията Уилям и Кейт са създали ход в последния миг, с цел да се опитат да „ обезвредят напрежение “ сред Хари и Меган и починалата кралица Елизабет. Това беше първият път, когато уелсците се изправиха лице в лице със Съсекс след проектите им да изоставен.

Съобщава се, че събитието в Уестминстърското абатство през март 2020 година е било помрачено от напрежение зад кулисите, защото скоро откакто Съсекс оповестиха решението си да изоставен кралските си отговорности. Твърди се, че Меган и Хари са били „ смутен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР