Саманта Маркъл, която през последната седмица се намира в Лондон,

...
Саманта Маркъл, която през последната седмица се намира в Лондон,
Коментари Харесай

Сестрата на Меган Маркъл се опита да нахлуе в Бъкингамския дворец

Саманта Маркъл , която през последната седмица се намира в Лондон, удържа на думата си и направи опит да се срещне със своята полусестра , която към този момент е херцогиня на Съсекс.

След като през днешния ден тя се опита да влезе без покана в Бъкингамския замък, на 53-годишната някогашна актриса ѝ беше отхвърлен достъп от защитата.

Полусестрата на Меган Маркъл, която страда от множествена склероза, беше съпроводена от своя сътрудник . На фотосите, направени от фотографи на “Splash News”, се вижда по какъв начин след отхвърли да бъде призната, той подава плик на един от охранителите, евентуално съдържащ писмо за Меган Маркъл .

Meghan Markle's embarrassed sister hands note to Kensington Palace staff after being refused entry https://t.co/r2tEM0Y6yc pic.twitter.com/XTmqgSOoQE
— Mirror Royal (@MirrorRoyal) October 7, 2018
Пристигането на полусестрата на херцогинята се случва две седмици след представители на кралското семейство получиха нейно писмо, в което Саманта споделя, че държанието ѝ „ ще ескалира “, в случай че не ѝ уредят среща.

Източник на изданието “Mirror” споделя по тематиката: „ Това беше голям ход от страна на сестрата на Меган в опит да я види лице в лице с нея, а фактът, че беше отхвърлена, приказва доста. Меган не се е доближавала повече от това с тази страна на фамилията си, откогато е част от кралското, само че е ясно, че дворцовият личен състав е бил инструктиран да не разрешава нейния достъп. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР