Преди да има кремове, е имало масла. Естествени, извлечени директно

...
Преди да има кремове, е имало масла. Естествени, извлечени директно
Коментари Харесай

За всяко лице си има подходящо масло - ето кое е вашето

Преди да има кремове, е имало масла. Естествени, извлечени непосредствено от растенията, грижовни към всяка кожа.
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: време за прекарвания, пристрастености и непредвидени обрати На фокус
С масла са се разкрасявали египтянките, римлянките и гъркините, а в този момент е важно да съхраним и продължим традициите просто тъй като потвърдено работи.

Естествените масла от няколко години насам се върнаха победоносно на етажерките с козметика на всяка edna от нас.

Козметичните компании ни улесниха също, като започнаха да оферират особено направени смеси от разнообразни масла с разнообразно деяние.

 масло Thinkstock

Първите ми срещи с маслата за лице бяха тъкмо с помощта на една от огромните компании, която пусна своето " скъпоценно масло " за лице в дрогериите. 

Сухата ми кожа го одобри с голяма наслада, само че поради неведение слагах прекомерно доста и скоро започнаха да се образуват доста черни точки.

Вторият ми опит, няколко години по-късно, беше същински сполучлив – пшеничено масло, уместно за извънредно суха кожа след едно изтощително море.

Пшениченото масло се нанася на добре почистена, само че влажна кожа. Най-добре е да се измие лицето с топла вода и още до момента в който има капчици по него, да се нанесе не повече от една-две капки.

 масло Thinkstock

Правите си прелестен масаж за към две минути, през които капките вода са помогнали на маслото да попие в кожата.
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Резултатът след две седмици всекидневна приложимост беше хидратирно, сияещо и без никакви бръчици лице.

За разлика от кремовете, до момента в който използвах пшениченото масло вместо крем, лицето ми не се изпотяваше, а лятото беше в действителност горещо.

Това, което сме подготвили за вас в галерията е показване на другите масла, подобаващи за другите типове кожа, от които сме удовлетворени и се надяваме да ви повлият добре и на вас:
 Какво масло е уместно за вашето лице?  Какво масло е уместно за вашето лице?  Какво масло е уместно за вашето лице?  Какво масло е уместно за вашето лице?
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР