Сияна и Светльо са една от най-обсъжданите двойки в Един

...
Сияна и Светльо са една от най-обсъжданите двойки в Един
Коментари Харесай

Светльо от “Един за друг”: Аз се влюбвам непрекъснато, много съм влюбчив

Сияна и Светльо са една от най-обсъжданите двойки в Един за различен, която приключи на пето място в любовната конкуренция. Двамата бяха посетител в формалния подкаст на предаването “Един без различен ”, където шокираха всички фенове с искреността и признанията си пред водещата Денислава Велкова.

Сияна и Светльо не скриха детайлностите от своя любовен живот и без никакви предубеждения описаха за най-пикантните моменти от него. В " Един без различен " те споделиха за какво не гледат филми за възрастни.
 Паметните моменти на Сияна и Светльо в,,Един за различен  Паметните моменти на Сияна и Светльо в,,Един за различен  Паметните моменти на Сияна и Светльо в,,Един за различен  Паметните моменти на Сияна и Светльо в,,Един за различен
В “Един без различен ” двамата влюбени описаха за своето запознанство, което пламва за седмици. Двамата заживяват дружно в рисково къси периоди, само че споделят, че любовта им става по-силна с всеки изминат ден.

Пред Денислава Сияна и Светльо влязоха в изострен спор кой е по-строгият родител и кой пошляпва възпитателно детето им. Двамата се обадиха на своята щерка, а какво отговори тя може да видите в епизода на “Един без различен ”.
 Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в
Ревнуват ли се и коя е най-засрамващата преживелица в живота им? Гледайте епизодите на подкаста “Един без различен ” в, и
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР