Събитието е било претъпкано с хора до опасна степен, което

...
Събитието е било претъпкано с хора до опасна степен, което
Коментари Харесай

Кошмар на Нова година в дискотека в София

Събитието е било препълнено с хора до рискова степен, което е основала рискова среда за него и всички останали гости.

Вътре е имало припаднали.

Събитие, което беше покрай това да завърши с няколко съществени, в случай че не и съдбовни случая ", второ " Индиго ", " вместо с празнично въодушевление, вечерта бе изпълнена със боязън за живота ми - по този начин пострадали разказват пред " Дневник " новогодишното празненство в " Ню Бояна Студиос ", проведено от столичната дискотека Exe.

Фестивалът беше необятно рекламиран със своите седем подиуми с друга музика. Цената на общоприетия билет, който включва само входа за събитието и достъпа до седемте подиуми, без консумация, варираше, като с наближаването на 31 декември доближи до 140 лева, a " ВИП " билета - 160 до 250 лева

Обявеното като най-мащабно празненство за Нова година обаче провокира вълна от неодобрение в обществените мрежи. А неналичието на организация на входа и изхода от залите, на което е очевидец и човек от екипа на " Дневник ", докара до големи скупчвания на хора и заплаха от задушаване. Като в обществените мрежи се заприказва за второ  " Индиго "  - печално известната дискотека, в която през 2001 година 7 деца починаха и 12 бяха ранени в блъсканицата.

Пред Би Ти Ви на 31 декември уредниците разясняват, че на събитието ще има към 12-13 хиляди души.

В позиция, разпространена в обществените мрежи, от Exe сервират извиненията си към " тези от вас, които са имали отрицателно прекарване ". Оттам също признават, че " с изключение на множеството положителни мнения, този път имаше и доста притеснителни такива ".

" Когато установихме, че за нас не е безвредно да останем повече на събитието и се насочихме към дрешника, видяхме, че всички закачалки и якета бяха паднали на земята и биваха стъпквани от членове на личния състав и други посетители, търсещи своите облекла. Отне ни повече от 30 минути да открием якетата си в окаяно положение ", описват още очевидци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР