С Панатинайкос се познаваме достатъчно добре. Трябва да играем здраво,

...
С Панатинайкос се познаваме достатъчно добре. Трябва да играем здраво,
Коментари Харесай

Везенков: С Панатинайкос се познаваме достатъчно добре

" С Панатинайкос се познаваме задоволително добре. Трябва да играем крепко, да вложим доста сила и да създадем още една стъпка към крайната си цел в Евролигата. Всеки мач с тях е друг и специфичен. Трябва да запазим първото си място в класирането ", разгласи звездата на Олимпиакос Александър Везенков преди гръкцокото дерби. " Червено-белите " са в серия от 12 следващи триумфа над безконечния си противник във всички шампионати.

" Психологически се усещаме чудесно преди мача. Най-важното в този момент е да реализираме нужния резултат и да увеличим салдото си. Трябва да бъдем съсредоточени в границите на 40 минути, с цел да спечелим срещата ", съобщи българският национал.

" Много сме щастливи, че хубавичко ни работа през сезона се отплаща и успяхме да си осигурим домакинско преимущество в плейофите. Колкото и клиширано да звучи, гледаме мач за мач. Остават ни три дуела до края на постоянния сезон и желаеме да го приключим мощно. Плейофите са напълно друго затруднение, където всеки може да победи всеки. Сега гледаме напълно върху Панатинайкос. Фокусирани сме и желаеме да приключим седмицата добре ", приключи Везенков.

Двубоят е на следващия ден вечер от 21:30 часа в " Двореца на мира и другарството " в Пирея.
 Везенков и Олимпиакос остават еднолично на върха в Евролигата
Везенков и Олимпиакос остават еднолично на върха в Евролигата

Гърците с значим триумф над АСВЕЛ
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР