С наближаването на 2024 г. три проекта - XRP, Polygon

...
С наближаването на 2024 г. три проекта - XRP, Polygon
Коментари Харесай

Топ криптовалути за 2024 г: XRP, VC Spectra, Polygon

С наближаването на 2024 година три плана - XRP, Polygon (MATIC) и VC Spectra (SPCT) - дават обещание най-хубава възвръщаемост. Ето за какво!

Тъй като до края на годината остават единствено няколко месеца, за вложителите е време да преоценят портфейлите си и да видят в кои планове си коства да влагат и кои да изоставят.

Повечето водещи алткойни пострадаха съществено поради мечия пазар, който не наподобява скоро да завърши. Въпреки това има няколко плана, които оферират искрица вяра през 2024 година

Според специалистите измежду тях са XRP, Polygon (MATIC) и VC Spectra (SPCT). Нека да забележим какво съгласно специалистите прави тези планове почтени за вложение.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Прогноза за цената на XRP

Изненадващо, XRP е един от дребното планове на зелено през последната година. След доста проблеми с регулаторите, XRP излезе отпред и това подхранва растежа му. В резултат на това XRP наподобява може и да е добра криптовалута за покупка.



На пръв взор тези, които купуват XRP в този момент, би трябвало да чакат по-добри резултати от актива през 2024 година, като се има поради, че правните проблеми на плана са завършили. Също по този начин, защото от ден на ден банки форсират проектите си да употребяват XRP при трансгранични разплащания , тази полза го прави много прелъстителен за вложителите.

По този метод анализаторите предлагат XRP като един от алткойните, които да купите през 2024 година Също по този начин, ниската му цена го прави удобен за всеки, без значение какъв брой малко има да влага в крипто пазара.

Преди да купите XRP обаче, уверете се, че сте разгледали графиките му и знаете за какви равнища да внимавате. Към 3 октомври XRP гледа към равнището от $0.50 като към поддръжка , а съпротивата е на $0.55 . Следващата огромна опозиция за XRP се намира на равнището от $0.85 .

Прогноза за цената на Polygon: Какво да чакаме от MATIC?

Цената на Polygon MATIC се движи високо през последните няколко дни. Тя стартира възходящото си придвижване на 27 септември и съумя да преодолее главното равнище на опозиция при $0.54 . Оттогава насам цената на Polygon MATIC доближи до $0.57 , преди да стартира леко оттегляне.

Сега цената на Polygon MATIC се пробва да употребява равнището от $0.54 като поддръжка. Ако алткойнът продължи възходящия си подтик, той евентуално ще преодолее поглъщащия отрицателен тренд, в който е затънал от средата на юли, като по този метод ще направи Polygon (MATIC) най-хубавата криптовалута за покупка през 2024 година

Оттам нататък Polygon (MATIC) може да се тласне към равнището от $0.89 . А на път са голям брой положителни вести, които да подхранят цената на Polygon (MATIC).

Този тип полза би трябвало да служи добре на Polygon (MATIC) през 2024 година Сега огромният въпрос е: допустимо ли е за Polygon (MATIC) да доближи историческия си връх от $3 ?

Защо съгласно някои анализатори VC Spectra (SPCT) е най-хубавият алткойн, в който да инвестирате преди 2024 година?

Стартирал преди няколко месеца, VC Spectra (SPCT) е децентрализиран инструмент за ръководство на активи, който улеснява вложението в крипто планове. VC Spectra (SPCT) употребява изкуствен интелект и други усъвършенствани технологии, с цел да разпознава тези евентуално печеливши планове и по-късно да ги краудфъндне.

Възвръщаемостта, реализирана от тези вложения, се споделя с притежателите на VC Spectra (SPCT) токена като тримесечни дивиденти . Наскоро планът навлезе в третия си стадий на предварителна продажба, при който всеки токен VC Spectra (SPCT) се продава за $0.044.

Инвеститорите, които са закупили VC Spectra (SPCT) на първия стадий на предварителна продажба , когато цената беше $0.008, към този момент са спечелили 450% . А тези, които са влезнали на втория стадий на предварителна продажба, когато цената беше $0.011 , към този момент са създали възвръщаемост на инвестицията от 300% .

VC Spectra възнамерява да приключи стадия на предварителна продажба, когато цената на SPCT доближи $0.080 , което значи, че вложителите, които в този момент са закупили, могат да завоюват над 82% от инвестицията си. Също по този начин те ще получат 50% бонус за депозит, което значи повече VC Spectra (SPCT) токени с всяка покупка.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР