Руски лекар постави изненадваща диагноза на президента Владимир Путин в

...
Руски лекар постави изненадваща диагноза на президента Владимир Путин в
Коментари Харесай

Руски лекар постави изненадваща диагноза на Путин…

Руски доктор сложи изненадваща диагноза на президента Владимир Путин в сряда по време на първото му посещаване в Чукотка в Далечния изток.

Оценката беше направена след идването на Путин в Анадир, столицата на област Чукотка. Тя е направена от началника на отделението на Чукотската районна болница Денис Клос.

Руският водач е на първото си районно пътешестване за годината.

Здравословното положение на Путин е обект на клюки от години.

През октомври 2023 година стотици хиляди руснаци потърсиха информация в най-популярната търсачка в страната Яндекс, откакто голословен слух, че Путин е претърпял сърдечен арест, се появи на първите страници на вестниците по целия свят.

Клос прави оценка положението на Путин като „ чудесно “.

„ Весел глас, радостна походка. Как показва мисълта си: той е наличен, той е понятен. Няма други политически водачи в чужбина, които даже да се приближават до него “, заяви Клос, представен от съветската държавна осведомителна организация РИА Новости.

Лекарят посъветвал Путин да си почива повече, като споделил, че това играе значима роля за дълголетието.

Той също по този начин съпостави здравословното положение на 71-годишния президент с това на президента Джо Байдън.

„ Възрастта оказва колосално въздействие върху Байдън. Въпреки че наподобява, че той води здравословен метод на живот и хранене, възрастта несъмнено взима своето “, споделя лекарят.

Путин показа пред жителите на Анадир, че всекидневно отделя от два до два часа и половина за спорт.

„ Поне два часа, от време на време малко повече, тъй като има фитнес зала, басейн, всичко това дружно, душ, два часа и половина “, сподели той и добави, чефизическото образование би трябвало да бъде част от живота.
„ Поне един час, най-малко половин час. Всеки човек би трябвало да знае, че би трябвало да отделя време за това “, сподели съветският президент. „ Това е един от най-важните обществени индикатори за развиването на обществото “, добави той.

Споделяйки своята „ загадка “ за здравословен живот, Путин сподели: „ Трябва да обичате работата, която вършите. Това е, което аз обичам. “

Путин е на предизборна обиколка из Русия преди президентските избори в страната през 2024 година, които ще се проведат на 17 март.

Съгласно конституционните промени, направени преди войната в Украйна, Путин може да остане на власт до 2036 година

През декември Путин разгласи, че ще се кандидатира за преизбиране. Ако успее, това ще бъде петият му мандат като президент на Русия.

През 2023 година съветският проверяващ уебсайт „ Агентство “ откри, че термините за търсене „ мъртъв Путин “, „ обречен на смърт Путин “ и „ Путин умря “ са получили над 417 000 визити.

Запитванията за хипотетичната гибел на Путин са се появили в първите 12 запитвания, съдържащи името му.
Слуховете за инфаркт и гибел на Путин се появиха, откакто на 26 октомври в обява в Telegram на съветския клюкарски канал General SVR се посочваше, че Путин е умрял в резиденцията си във Валдай в „ 20:42 ч. московско време “, което е провокирало „ държавен прелом в Русия “.

Акаунтът в Telegram, който има близо половин милион клиенти, твърди, че разполага с вътрешна информация от Кремъл. Но неведнъж е разгласил дезинформация. Авторът на канала е неизвестен.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред кореспонденти, че изказванието, че Путин е умрял, е „ следващата машинация “. И че „ всичко е наред “.

 

Източник – Newsweek/Превод:SafeNews

Още вести четете в секция Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР