Ръководството на Левски ще започне разговори с феновете на „сините“

...
Ръководството на Левски ще започне разговори с феновете на „сините“
Коментари Харесай

В Левски стартират срещите с феновете из България

Ръководството на Левски ще стартира диалози с почитателите на „ сините “ по отношение на сдружението, което да помогне за издръжката на клуба и да има право на глас при вземането на значими решения, оповестиха столичани през днешния ден.

Първата среща е в Хасково през днешния ден, а на нея ще участват Наско Сираков, Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров. Феновете ще имат опция да възобновят или закупят своите членски карти.

Ето какво написаха от Левски на формалната си страница във „ Фейсбук “:

Левскари,

Днес в 10:30 часа пред постройката на "Община Хасково " ще бъде отворен мобилният почитател магазин. Освен формалната екипировка на обичания отбор, ще може да бъдат открити огромна част от продуктите от сбирката "Никой с изключение на нас самите ", еднолистният календар за 2022 година и още доста други. Привържениците на Левски ще имат опция да възобновят своите членски карти за 2022 година или да закупят такива.

В 12:00 часа в зала в непосредствена непосредственост мажоритарният притежател на ПФК Левски Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков и ръководителят на Управителния съвет Даниел Боримиров ще обсъдят плана "Левски на левскарите " с последователите от Хасково и района, и ще беседват по настоящи тематики по отношение на положението и бъдещето на клуба.

Припомняме, че мобилният почитател магазин ще пътува и до Кърджали, като ще бъде ситуиран пред бранша на "сините " последователи един час преди дуела с Арда, който започва в 17:30 часа.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР