Chevrolet обяви, че компанията е стартирала производството на версията 2024

...
Chevrolet обяви, че компанията е стартирала производството на версията 2024
Коментари Харесай

CHEVROLET стартира производството на електрическото SILVERADO

Chevrolet разгласи, че компанията е стартирала производството на версията 2024 година на напълно електрическата версия First Edition RST на Silverado.

С мощ на задвижващата система от до 754 конски сили и свободен пробег от към 720 километра (EPA), Silverado EV, който е създаден на специфичната платформа за електрически автомобили Ultium на компанията-майка GM, дава обещание опция за ускоряване от 0 до 96 км/ч за по-малко от 4.5 секунди.

Без да разясняват потенциал на интегрираната батерия, от Chevrolet показват, че при съществуване на подобаваща бърза инфраструктура (до 350 kW) могат да бъдат генерирани нови 160 километра пробег единствено за 10 минути зареждане.

Chevrolet предлага електрическото Silverado в две съществени версии- First Edition RST на цена от 94 500 щатски $ и лекотоварното и предопределено към бизнеса осъществяване WT.

Електромобилите идват със система за завиване на четирите колела, адаптивно въздушно окачване, Multi-Flex врата на товарното поделение, инфо-комуникационна и мултимедийна система със 17-инчов екран, V2L система за зареждане на външни електрически уреди, както и други електрически автомобили, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР