Отборът на Челси спечели гостуването си на Брайтън с 2:1

...
Отборът на Челси спечели гостуването си на Брайтън с 2:1
Коментари Харесай

Нова победа приближи Челси изключително близо до Топ 6

Отборът на Челси завоюва гостуването си на Брайтън с 2:1 в отсрочен дуел от програмата на британската Висша лига.

Успехът за " сините "   пристигна с голове на Коул Палмър и Кристофър Нкунку, като по този метод отборът на Маурисио Почетино събра 60 точки на 6-ото място във краткотрайното класиране, възползвайки се оптимално от провалянето на Нюкасъл по същото време от Манчестър Юнайтед.

Челси съумя да вкара, като това се случи в 34-ата минута, когато Марк Кукурея центрира в наказателното поле, където Коул Палмър се пласира най-добре и с глава забоде топката в мрежата на " чайките ".

В 64-ата минута Мало Густо сподели добър взор над играта и откри Кристофър Нкунку в наказателното поле, където френският национал непоколебимо прати топката в долния десен ъгъл за 2:0.

Три минути преди края на постоянното време реферът се допита до ВАР за дискусионна обстановка, при която Рийс Джеймс бе направил жестоко нарушаване. След прегледа реферът реши да покаже червен картон на бранителя на лондончани. В 7-ата минута на продължението Дани Уелбек върна интригата в мача, разписвайки се с десния крайник, откакто получи топката от Жоао Педро, само че за повече Брайтън нямаше сили и време и по този начин Челси се оздрави с триумфа на Южния бряг.
 Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 3:2 в мач от Висшата лига
Манчестър Юнайтед запази очакванията си за Европа

" Червените дяволи " надделяха мъчно Нюкасъл с 3:2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР