Genesis пътува към летния Гудууд фестивал на скоростта, представен от

...
Genesis пътува към летния Гудууд фестивал на скоростта, представен от
Коментари Харесай

Genesis с три премиери на фестивала в Гудууд

Genesis пътува към летния „ Гудууд фестивал на скоростта, показан от Mastercard “ (11 до 14 юли 2024 г.) с три министър председатели. Луксозната марка на Hyundai Group поддържа обичайното моторспорт събитие в Южна Англия като формален сътрудник за четвърта поредна година.

Концептуален автомобил Genesis ще взе участие в влиятелното Goodwood Hillclimb тази година, отбелязвайки своята динамична международна премиера в историческото имение Goodwood House. Друг извънреден модел на Genesis също ще бъде забелязан в деяние на изкачването на хълма във Англия за първи път.

Поредицата от министър председатели се добавя от европейски дебют. Новият, уголемен щанд на Genesis против " First Glance Paddock " също дава на посетителите визия за разнообразната гама модели и философията " Son-Nim " на корейското гостолюбие. На място гостите усещат мощния фокус на корейската марка върху клиентите.

„ Радвам се да поздравявам Genesis като сътрудник на Фестивала на скоростта за четвърта поредна година “ - сподели Чарлз Гордън-Ленъкс, херцог на Ричмънд и хазаин на фестивала. Със своето портфолио от награждавани модели, новаторски технологии и топло гостолюбие, за марката фестивалът е идеалното място за показ.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР