CME Group, най-голямата борса за фючърси в света, планира да

...
CME Group, най-голямата борса за фючърси в света, планира да
Коментари Харесай

Борса за фючърси CME планира да стартира търговия с биткойни

CME Group, най-голямата борса за фючърси в света, възнамерява да започва търговия с биткойни, като се стреми да се възползва от възходящото търсене тази година измежду паричните мениджъри на Уолстрийт, с цел да получи експозиция към бранша на криптовалутите.

Базираната в Чикаго група е провеждала полемики с търговци, които желаят да купуват и продават криптовалутата на контролиран пазар, съгласно трима души, които са директно осведомени с диалозите.

Планът, който към момента не е финализиран, ще означи по-нататъшно нахлуване на огромни институции на Уолстрийт в бранша на цифровите активи след утвърждението на Комисията по скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати през януари на фондовите пазари, които влагат непосредствено в биткойни.

CME отхвърли коментар.

Въвеждането на спот биткойн търговия на CME, която към този момент е хазаин на търговия с биткойн фючърси, би разрешило на вложителите по-лесно да вършат по този начин наречените базисни покупко-продажби. Често срещана тактика измежду професионалните биткойн търговци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР