Финансовият гуру Мартин Люис разкри най-голямата тайна на MoneySaving, като

...
Финансовият гуру Мартин Люис разкри най-голямата тайна на MoneySaving, като
Коментари Харесай

Мартин Луис разкрива първото и второто правило на MoneySaving Club - и е по-лесно, отколкото си мислите

Финансовият гуру Мартин Люис разкри най-голямата загадка на MoneySaving, като подсказа на почитателите си в обществените медии за чисто нов договорка за промяна на банка. Експертът по икономисване на пари отиде в Twitter, с цел да показа информацията за примамливата нова оферта на Santander за промяна на банка, която той разказа като предлагаща „ съществени преимущества “.

В туит, който притегли вниманието на всички, Мартин написа: „ Santander започва нова договорка за промяна на банка, с някои съществени преимущества... БЕЗПЛАТНИ £175 + 7% спестявания + 1% кешбек върху сметки + евтини разноски в чужбина + вероятни 2% кешбек върху всички разноски “ и включи връзка за тези, които желаят да прочетат цялостните детайлности.

Въпреки че предлагането без подозрение е изкушаващо за всеки, който желае да смени, това беше неговото следване съвет, който в действителност резонира измежду почитателите. Удвоявайки своята мъдрост за икономисване на пари, Мартин цитира личните си думи, добавяйки: „ Интересно е, че някои дават отговор, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР