Отборът на Манчестър Юнайтед постигна победа с 3:2 над Нюкасъл

...
Отборът на Манчестър Юнайтед постигна победа с 3:2 над Нюкасъл
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед съхрани надеждите си за Европа

Отборът на Манчестър Юнайтед реализира победа с 3:2 над Нюкасъл в отсрочен дуел от програмата на британската Висша лига.

По този метод " алените дяволи " събраха 57 точки и са на 8-ото място във краткотрайното класиране, до момента в който " свраките " са седми със същия точков актив мач преди края на сезона.

Коби Мейноу, Амад Диало и Расмус Хьойлунд донесоха трите точки на отбора воден от Ерик Тен Хаг, до момента в който за този на Еди Хау се разписаха Антъни Гордън и Люис Хол.

В последния кръг от Висшата лига Юнайтед ще гостува на Брайтън, а " джордитата " излизат против на Брентфорд.
 Безобразно слаб Манчестър Сити излъга Тотнъм в Лондон и е на победа от купата във Висшата лига
Безобразно слаб Манчестър Сити излъга Тотнъм в Лондон и е на победа от купата във Висшата лига

" Гражданите " победиха с 2:0 след попадения на Ерлинг Халанд

Съперниците действаха на доста висока скорост и офанзивите към двете порти следваха една след друга. В 13-ата минута Мактоминей скочи най-високо в наказателното поле, само че ударът му беше прекомерно слаб, с цел да затрудни Мартин Дубравка. Скоро по-късно стражът на Нюкасъл трябваше да се оправя и с мощен шут на Диало.

" Червените дяволи " се приближаваха до гола и той падна в 31-ата минута. Амад Диало проби и подаде на Бруно Фернандеш, който елегантно продължи топката към Мейну и младокът безпроблемно я насочи в мрежата - 1:0.

Второто полувреме започва със сериозен напън на " свраките ", а отбраната на Ман Юнайтед сподели, че елементарно се огъва. В 49-ата минута груба неточност на Аарън Уан-Бисака стана причина за изравнителното попадение в интерес на гостите. Десният защитник загуби топката, последва скоростна контра и пас на Джейкъб Мърфи към Антъни Гордън, който от близко засече в мрежата - 1:1. Много скоро Нюкасъл можеше да направи цялостен поврат. 

Равенството се задържа напълно малко. В 57-ата минута Амад Диало означи първия си гол в Премиър лийг със яростен шут след неприятно изчистване на Мърфи. Котдивоарецът посрещна топката изцяло несмущаван и за Дубравка беше невероятно да се намеси. Расмус Хойлунд беше индивидът, който реши дуела в интерес на Манчестър Юнайтед в 84-ата минута. Датският нападател се възползва от пас на Бруно Фернандеш и с акуратен удар преодоля Мартин Дубравка.

Във втората минута от добавените 6 Люис Хол върна едно попадение с хубав изстрел отвън наказателното поле, само че Ман Юнайтед удържа успеха и се изравни по точки със " свраките ".
 Революция в Англия - клубовете от Висшата лига гласоподават за премахването на ВАР
Революция в Англия - клубовете от Висшата лига гласоподават за премахването на ВАР

Заради множеството проблеми с технолгията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР