Протокол за децентрализирано финансиране (DeFi), работещ в мрежата на Етериум

...
Протокол за децентрализирано финансиране (DeFi), работещ в мрежата на Етериум
Коментари Харесай

Този алткойн се изстреля значително след засилена активност на китовете

Протокол за децентрализирано финансиране (DeFi), работещ в мрежата на Етериум (ETH), означи забележителен скок в цената си, който съответства с нарасналата интензивност на огромните вложители и появяването на нови адреси.

Цената на YFI , родния токен на Yearn.Finance, платформа за автоматизиран “ “, все още на писане на публикацията възлиза на $13,920, което отразява към 110% растеж за последните 7 дни.

От аналитичната компания Santiment акцентираха огромно повишаване на размера на транзакциите с YFI на стойност над $100,000, което бележи най-високото равнище, следено от юли 2022 година насам. Освен това се следи доста повишаване на основаването на нови адреси, което демонстрира експоненциален напредък, както оповестиха от аналитичната компания.

Въпреки неотдавнашното повишаване, YFI остава с близо 85% по-ниска от пиковата си стойност от малко над $90,700, записана през май 2021 година Данните на Santiment също по този начин демонстрират възобновление на таксите за транзакции с Етериум , достигайки най-високите си равнища от четири месеца насам.

Оценявайки по-широките настройки на крипто пазара, от Santiment допуснаха , че търговците поддържат най-вече бичи вероятности. Подобен оптимизъм в исторически проект има наклонност да изравнява или понижава пазарните придвижвания.

Анализът на Santiment акцентира тридневния интервал на застой на крипто пазарите, само че въпреки всичко загатва и продължаващото наличие на оптимизма на трейдърите, както и страха от пропуснати благоприятни условия (FOMO).

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР