Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отправи поредно предупреждение

...
Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отправи поредно предупреждение
Коментари Харесай

Пеевски разпореди на ПП-ДБ да се овладеят и да оставят МВнР на ГЕРБ

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски насочи следващо предизвестие към групата на ПП-ДБ в Народното събрание " да се овладеят " и да оставят Външно министерство под контрола на ГЕРБ.

Пеевски разгласи, че " Промяната " и " Демократична България " имали " цялата власт в страната ", и възкликна, че не можел да разбере " това мощно предпочитание " да се вземе " единственото министерство на ГЕРБ ". Вместо това предложи на ППДБ да сменят различен собствен министър, " в случай че просто търсят работа на някой ".

На въпрос дали може да се стигне до избори 2 в 1 поради възможен разпад на ръководещото болшинство, той разгласи, че това няма да е добре за страната.

" Ако някой счупи сглобката, това ще е ПП-ДБ. Не може да се случва каквото изискат, както изискат ", сподели той.

Краткият му брифинг пред медиите беше придружен от неуместна замяна на реплики сред Пеевски и репортерката на ПИК, която го попита за какво се изживява като " наставник на сглобката ".

" С вашата медия не приказвам и няма да приказвам ", разгласи Пеевски, който до преди година поддържаше топли връзки със уеб страницата на Недялко Недялков.

На коментара на репортерката дали това се дължи на " неуместните ѝ въпроси ", депутатът от Движение за права и свободи разгласи " С жълти медии не приказвам ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР