Ювентус вече е постигнал споразумение с Тиаго Мота, който да

...
Ювентус вече е постигнал споразумение с Тиаго Мота, който да
Коментари Харесай

Ювентус е постигнал споразумение с Тиаго Мота

Ювентус към този момент е постигнал съглашение с Тиаго Мота, който да наследи Масимилиано Алегри на треньорския пост, оповестява Николо Скира.

Информацията показва, че актуалният ментор на Болоня се е договорил със " Старата госпожа " за контракт за 2+1 години, при заплата от 3,5 млн. евро на сезон. Журналистът прецизира, че Алегри ще упорства да получи отплата за предстоящото си уволняване и това на щаба му, година преди приключването на техните контракти. Това евентуално ще коства на клуба към 20 млн. евро. Приближеният до торинския гранд Ромео Агрести пък чака раздялата с тосканския експерт да стане малко след последния мач на " бианконерите " за сезона, а няколко дни по-късно да бъде оповестено привличането на Мота.

Същевременно, в Болоня са почнали да търсят заместител на младия ментор, заяви " Гадзета дело спорт ". Към момента претендентите са четирима: свободният Маурицио Сари, напускащият Фиорентина Винченцо Италиано, Рафаеле Паладино от Монца и Еузебио Ди Франческо, от Фрозиноне.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР