Двама 14-годишни ученици са с тежко алкохолно натравяне, след като

...
Двама 14-годишни ученици са с тежко алкохолно натравяне, след като
Коментари Харесай

След бал: двама 14-годишни с алкохолно натравяне, единият – в кома

Двама 14-годишни възпитаници са с тежко алкохолно натравяне, откакто са чествали абитуриентски бал нощес. Момчетата учат в столичното 88-о учебно заведение в „ Овча купел “. Едното от тях е изпаднало в кома в резултат на алкохолно натравяне по време на купона, написа bTV

Неофициално се твърди, че непълнолетният ученик е бил на абитуриентски бал. Стана ясно и че на друго момче му е прилошало поради несъразмерна приложимост на алкохол. Вторият възпитаник не е бил приет в болница.

От Спешна помощ потвърдиха, че едно дете е откарано в „ Пирогов “. Засега не се знае какво е положението му. От управлението на учебното заведение отхвърлят коментар. Полицията планува още ограничения за обезпечаване на сигурността на тържествата.

Допълнителни екипи ще наблюдават за реда и безопасността по време на провеждането на абитуриентските балове. Може би едно от най-честото нарушавания е проявлението през прозорците или през купето на автомобила по време на придвижване.

Тази година това ще се глоби с до 50 лева санкция както за нарушителите, по този начин и за водачите. Ще се прави спомагателни инспекции за шофиране след приложимост на алкохол и на наркотични субстанции.

Създадена е и специфична организация за придвижване по пътищата в региона на учебните заведения, детските градини и заведенията за хранене, където се организират балове. Също по този начин униформените ще наблюдават и за прецизното осъществяване на Закона за потреблението на оръжията и пиротехниката. Така че потреблението на димки също ще се глоби.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР