Председателят на парламентарната група на Демократична България“ Христо Иванов призна

...
Председателят на парламентарната група на Демократична България“ Христо Иванов призна
Коментари Харесай

Христо Иванов призова за оттегляне на двете кандидатури за управител на БНБ

Председателят на парламентарната група на „ Демократична България “ Христо Иванов призна за напрежение в ръководещата коалиция и предложи отдръпването на двамата претенденти на шеф на Българска народна банка.

" Това е част от цялата тази ескалация на напрежението по този мотив. Която, както виждате, стартира да прелива в други тематики, да блокира други решения. Призивът ни е двете кандидатури да бъдат оттеглени. И да се стартира чисто диалог разумен за това да се откри кандидатура, която може да сплоти ръководещото болшинство и да се употребява в действителност с обединената поддръжка на целия парламент по опция. Това няма по какъв начин да се случи без двете кандидатури да бъдат оттеглени. "

Иванов съобщи още, че връзката сред митингите пред Народното събрание и напрежението към избора на шеф на Българска народна банка е явна.

От " Продължаваме промяната " отхвърлиха опцията да отдръпват своя претендент, както предложи водачът на Демократична България Христо Иванов. Депутатът Михал Камбарев съобщи:

" Продължаваме промяната има претендент за Българска народна банка. Той се споделя Андрей Гюров – извънредно заслужен и първокласен претендент, който няма да бъде отдръпнат ".

По-рано и от Има Такъв Народ отхвърлиха подобен вид.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР