Златните момичета на българската художествена гимнастика олимпийската шампионка Мадлен Радуканова,

...
Златните момичета на българската художествена гимнастика олимпийската шампионка Мадлен Радуканова,
Коментари Харесай

Три топ гимнастички с дипломи от НСА

" Златните девойки " на българската художествена гимнастика олимпийската шампионка Мадлен Радуканова, европейската шампионка Боряна Калейн и вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова, се дипломираха в Национална спортна академия " Васил Левски ". Трите грации бяха измежду абитуриентите, които през днешния ден получиха дипломите си за приключена образователно-квалификационна степен " бакалавър ”. В формалната гала взе участие цялото академично управление на НСА.

С най-голям триумф в целия випуск се дипломира Невяна Владинова. Тя приключи факултет " Спорт ", компетентност " Художествена гимнастика " с триумф Отличен 5,91. Бившият му прекъсване на националния тим за дами (индивидуално) за жалост не съумя да участва на тържествена гала, заради служебни задължения отвън България.

" Днес вие се присъединявате към 50-те хиляди ученици на НСА и се отправяте към сполучлива кариера, готови да се справите с провокациите, които ви предстоят ", съобщи ректорът на Академията проф. Николай Изов в приветствието си. Той поздрави абитуриентите за персоналните им достижения в образованието и спорта, пожела им триумф и ги посъветва да надградят познанията и уменията си посредством магистърските стратегии на НСА. Ректорът изрази благодарност и към фамилиите на дипломантите за оказаната от тях поддръжка в годините на следване.

Водещият на церемонията проф. доктор Иван Мазнев, зам.-ректор по образователната работа, показа абитуриентите с най-високи спортни достижения и приключилите с най-голям триумф трите факултета на НСА. По традиция всички те получиха дипломите си персонално от ректора, а останалите бакалаври - от деканите и заместник-деканите.

Във финала на церемонията академичното управление изпрати абитуриентите с обичайното мятане на шапките под камбанния звън на " Многая лета " и с пожелания да вървят по пътя към мечтаната професионална кариера, отстоявайки задачите си.

По обявата работи: Кръстина Иванова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР