Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова проведе вчера работна

...
Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова проведе вчера работна
Коментари Харесай

Корнелия Нинова представи Визия за България пред посланици от ЕС

Председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова организира през вчерашния ден работна среща с посланиците на страните членки на Европейски Съюз, упълномощени в България, на която показа плана "Визия за България ". Тя подчертава върху главните национални цели, залегнали във него - демографска рецесия, обучение и просвета, опазване на здравето, развиване на стопанската система, национална сигурност и битка с корупцията.
Нинова срещна посланиците с позициите и дейностите на Българска социалистическа партия, като най-голяма опозиционна мощ, предвид на настоящата политическа обстановка в страната и в Европа. Обсъдени бяха настоящи тематики и въпроси от националния, европейския и интернационален дневен ред, измежду които провокациите, пред които е изправен Европейски Съюз, мигрантската рецесия, развиване на енергетиката, цели във външната политика на България, свободата на словото и отбрана на човешките права.
В срещата участваха зам.- ръководителите на Българска социалистическа партия Деница Златева и Кирил Добрев, зам.-председателите на ПГ на "БСП за България " Крум Зарков и Георги Свиленски, както и секретарят на парламентарната група Кристиан Вигенин.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР