6-те катастрофи с коли на НСО през последните години!През последните

...
6-те катастрофи с коли на НСО през последните години!През последните
Коментари Харесай

6-те катастрофи с коли на НСО през последните години!

6-те произшествия с коли на НСО през последните години!През последните години произшествия с коли на НСО се случваха и в обитаеми места, и отвън тях. Преди дни  случай с подобен автомобил с охраняемо лице лиши живота на мъж.Ето хронологията на по-тежките произшествия:
Катастрофата, при която почина мъж
Около 17.30 ч. на 16 май автомобил на НСО, в който се е возил Кирил Петков, катастрофира на входа на Аксаково. Инцидентът е провокиран от автомобил, излязъл от път без преимущество, оповестиха от НСО. В него са пътували мъж и жена. Шофьорът на лекия автомобил е умрял на място. Спътничката му – на 58 години, е откарана в болница в тежко положение.
Катастрофа на червен светофар
Два автомобила, един от които е длъжностен автомобил на Националната работа за защита, са ударени от водач, минал на червен светофар. Инцидентът е от 4 януари 2023 година на кръстовището на НДК без потърпевши. В служебния автомобил на НСО не се е намирало охранявано лице.
Катастрофа с двама потърпевши чиновници на НСО от кортежа на президента
Двама чиновници на Националната работа за защита се разминават без съществени контузии, откакто са ударени от тежкотоварен автомобил, навлязъл в насрещното платно. Инцидентът е от 3 май 2022 година на входа на Пловдив. Автомобилът е част от кортежа на президента Румен Радев.
Инцидент с тролейбус
На 18 януари 2021 година при кръстовището на бул. „ Патриарх Евтимий “ с ул. „ Раковски “ в София длъжностен автомобил на Националната работа за защита се удря леко с тролейбус на Столичен градски превоз.

Инцидентът се разминава без потърпевши. При предприемане на дясна маневра за заобикаляне на спрял в ляво платно на булеварда в посока НДК различен автомобил лидерът на НСО се удря странично в тролейбус на градския превоз. Водачът на НСО пътува самичък в автомобила.
Катастрофа с блъснато дете
На 13 декември 2019 година прокуратурата стартира следствие по отношение на случай, при който кола на НСО блъска 14-годишно дете в София. Инцидентът става столичния бул. „ Драган Цанков “. Детето е настанено с заплаха за живота в лечебно заведение и претърпя интервенция. Дни по-късно положението му се стабилизира.

Катастрофата, при която пострада ръководителят на Народно събрание

През 2019 година пътен случай с автомобил на НСО претърпява тогавашният ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева. Катастрофата става на основния път Силистра – Шумен. Тогава Караянчева е със счупена ключица на рамото. След обзор в шуменската болница е превозена с хеликоптер в Правителствена болница в София. Мъж и дете, пътували в другата кола, след обзор са освободени.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР