Първата по рода си Мис Англия с размер 16 наруши

...
Първата по рода си Мис Англия с размер 16 наруши
Коментари Харесай

Първата по рода си Мис Англия с размер 16 наруши мълчанието с послание от пет думи към насилниците

Първата по рода си Мис Англия с размер 16 наруши мълчанието си с обръщение към учебните насилници, които в миналото са я дразнили за нея тегло.

Спасителката Мила Маги е претърпяла тормоз в учебно заведение поради размера си - само че 23-годишната от Нюкуей, Корнуол, в този момент е коронясана за победител в влиятелното съревнование. Като някогашна тийнейджърка, тежаща 14 стоуна, Мила се смее последна на жестоките съученици, които се пробваха да я унижат, побеждавайки конкуренцията на 39 други кралици на хубостта. Нейното вдъхновяващо обръщение към учебните хулигани е да им каже, че „ числата не те дефинират “.

Тя е израснала, измъчвана от проблеми със самооценката вследствие на тормоз, като височината й също е източник на раздразнение. „ Аз съм 6 фута и постоянно съм била най-високата в учебно заведение “, сподели тя.

„ Бях единственото момиче, което стоеше в морето от момчета, извисяващо се над приятелите ми. Това ми сътвори комплекс. На 14 тежах 14 стоуна. Винаги съм се чувствала огромна. От това това сътвори обра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР