Абсолютен рекорд е постигнал Александър Младенов в Ергенът, чийто финал

...
Абсолютен рекорд е постигнал Александър Младенов в Ергенът, чийто финал
Коментари Харесай

Ергенът Алек - целувач №1! Мляскал ергенките рекордно, вижте колко пъти

Абсолютен връх е постигнал Александър Младенов в " Ергенът ", чийто край дълго време ще вълнува родната общност. Освен че раздруса феновете с невижданото си решение въобще да не се появи пред двете финалистки - Магдалена и Надежда, Алек шокира и с многото целувки, които даде на дамите през целия сезон.

Зрителите, които постоянно следяха епизодите, не можеха да схванат за какво Александър се целува толкоз доста, освен това девойките попадаха в обятията му една след друга, написа actualno.com. Е, оказа се, че това държание е дало въпреки всичко някакъв резултат и Алек публично е рекордьор със 130 целувки. Уточняваме, че тук става дума за излъчените целувки, а какъв брой още има в немонтирания материал няма по какъв начин да знаем.

Официалната численост бе разкрита в предаването " Преди обед " на 17 май, където бе първото изявление на Алек след финала на " Ергенът ".

Младенов изясни намерено, че не се тормози от решението си и е почтен пред съвестта си, а мнението на феновете не го интересува.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР