Преди дни всички бяха изумени как Тристан Томпсън може да

...
Преди дни всички бяха изумени как Тристан Томпсън може да
Коментари Харесай

Защо толкова мъже изневеряват на бременните си жени

Преди дни всички бяха изумени по какъв начин Тристан Томпсън може да изневерява на бременната в деветия месец Клои Кардашиян. Оказва се обаче, че това е много постоянно събитие!

Експерти по връзките са безапелационни, че точно в този интервал мъжете повече кръшкат на половинките си. Но до каква степен е всекидневно това държание? И какво ще кара мъжете да постъпят толкоз извънредно в този толкоз уязвим за дамата интервал?

“Може би си мислите, че в този интервал ще се случи тъкмо противоположното, само че третото тримесечие е същинско предизвикателство за доста сътрудници и те могат да трансформират радикално връзките си в същото време, ” споделя сексологът и психолог по връзките Холи Ричмънд. Тя споделя, че точно това се случва с доста от нейните клиенти. Но за какво?

Едно от обясненията е, че половият живот на двойката може да се промени, когато бебето е на път. Ако дамата има здравословни затруднения, нейният доктор може да посъветва двойката да прекрати секса.  “Някои дами просто се усещат неразположени през всичките девет месеца и в случай че сте измежду дамите, които качвате повече тегло, евентуално няма да се чувствате супер секси, ” споделя Ричмънд. Когато дамата към този момент е в третото тримесечие и е напълняла много, това може да я накара да се усеща по-малко привлекателна и да й е неловко по време на секс. А в случай че това продължи за по-дълъг интервал от време, изневярата е съвсем обезпечена.

По-глупавите мъже са по-склонни да изневеряват

 Защо толкоз мъже изневеряват на бременните си дами

Но смяната в половия живот на двойката не е най-често срещаната причина, заради която сътрудникът стартира да гледа настрана. А страхът! “Мъжът може да бъде разкъсван от въпроси като “О, боже мой, аз ще стана татко, ще би трябвало да поема голяма отговорност. Мога ли да го направя? Страх ме е ”, показва Ричмънд. “Голяма част от това е обвързвано със подозрения и неустановеност, само че също по този начин и със загубата на самостоятелност и възприятие за автономност ”.

Според Ричмънд, мъжете, които кръшкат избират жена, която към този момент познават, а не непозната. “Бих споделила, че в 80% от случаите, те към този момент са познавали дамата, с която стартират да изневеряват. Много пъти става въпрос за връзки, които не са били полови в предишното, само че това се трансформира с напредването на бременността на дамата. ”

Тя обаче бърза да успокои дамите, като споделя, че не всяко семейство ще се сблъска с подобен проблем. Двойките постоянно стават още по-близки в този интервал и в реалност множеството дами се радват на секса повече, когато са бременни. “Повечето бременни дами, които срещам споделят, че изпитват по-често възбуденост, обичат телата си, усещат се толкоз женствени и желаят да споделят този сетивен миг с колегата си, ” споделя Ричмънд. “За да бъда почтена, нормално виждам, че множеството двойки вършат повече секс точно по време на бременността. ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР