Английското подразделение на Dacia обяви, че продажбите на превърналият се

...
Английското подразделение на Dacia обяви, че продажбите на превърналият се
Коментари Харесай

Dacia Duster : 100 000 във Великобритания и продължават

Английското поделение на Dacia разгласи, че продажбите на трансформиралият се в емблема за марката SUV модел Duster са достигнали границата от 100 000 единици от лансирането му на локалния пазар през 2013 година.

От въвеждането си в продажба във Англия, Dacia Duster, юбилейният представител на която е бил версия Journey TCe 150 Auto в Dusty Khaki екстериорно цветово осъществяване, може да се похвали с повече от 20 национални оценки, включително Най-добър дребен SUV, Най-добър офроудър, Най-добра покупка и други.

" Когато хората си мислят за Dacia, точно Duster се свързва от мнозина мигновено с марката ", разяснява Люк Броуд, бранд шеф на марката в страната. " Всички наши коли са основани за завършения, само че Duster може би най-добре обобщава здравината и успеваемостта на нашите коли и синергията на Dacia с природата. Въпреки че еволюира доста през последното десетилетие, доказателство за неговия дизайн е, че Duster продължава да бъде любимец на клиентите и да печели награди ".

От DACIA UK анонсират също по този начин и че все още, в дилърските центрове на марката има постъпили повече от 12 500 запитвания за напълно .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР