Полицията в Своге извършва проверка по случай с агресия във

...
Полицията в Своге извършва проверка по случай с агресия във
Коментари Харесай

Мъж нападна кондуктор във влака Видин-София

Полицията в Своге прави инспекция по случай с експанзия във трен, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Около 22 часа на 17 май на тел. 112 е подаден сигнал за зародил спор и проявена експанзия от пасажер към кондуктор в бързия трен Видин - София.

Сигналът бил ориентиран към РУ-Своге като най-близко ситуирано полицейско ръководство по маршрута на влака. Незабавно на жп гарата в Своге е изпратен полицейски екип, който направил инспекция във влака и открил лицата, съпричастни към случая.

Длъжностното лице отказало да подаде сведение и молба, а 54-годишният пасажер е предизвестен да се въздържа от противоправни дейности и разпра.

В РУ-Своге е стартирана инспекция с оглед изясняване на всички обстоятелства и условия по случая и предприемане на съответните дейности по подготвеност.

По информация на Нова телевизия пасажерът е нападнал кондуктор с юмруци и ритници, като в същото време го заплашвал и бутал.

" По описанието същият господин предходната година провокира сходен случай във влака за Стара Загора и се барикадира в купето. Наложи се да го изведат органите на Министерство на вътрешните работи. По изложение наподобява на същия господин. Дали е той не знам ", съобщи Тодор Тодоров, вътрешна сигурност и ръководство при рецесии в " БДЖ-Пътнически транспорти ".
 Мъж се барикадира във влака София-Силистра и наръга служител на реда с нож
Мъж се барикадира във влака София-Силистра и наръга служител на реда с нож

Пътникът бил без билет, само че отказвал да слезе от влака
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР