Принц, бивш депутат и бивши офицери от армията са сред

...
Принц, бивш депутат и бивши офицери от армията са сред
Коментари Харесай

Германия изправи на съд предполагаеми лидери на заподозрян крайнодесен заговор за преврат

Принц, някогашен народен представител и някогашни офицери от армията са измежду деветте обвинени, които са изправени на съд в Германия, упрекнати в образуване на скрит план, учреден на доктрина на конспирацията да нападна немския парламент и да смъкна държавното управление.

В едно от най-големите каузи, обсъждани от немските съдилища от десетилетия, прокурорите упрекват групата в подготовка на „ предателско начинание “ за навлизане в Бундестага и взимане на депутати за заложници.

Производството във вторник в районния съд във Франкфурт е второто от трите процеса против обвинени, свързани с проекта за пуч от 2022 година

Осем обвинени участници в заговора за прелом се изрекоха във Франкфурт, както и една жена, упрекната в поддръжка на напъните им за събаряне на държавното управление на канцлера Олаф Шолц.

Дребният благородник и предприемач принц Хайнрих XIII Ройс, един от водачите на групата, който беше изправен пред съда във Франкфурт, се счита, че ще стане краткотраен държавен глава след свалянето на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР